top of page

Tapahtumatuotanto

Olen ollut mukana erilaisissa tapahtumissa niin suorittavissa kuin kehittävissä koordinaattorin rooleissa, joten voin sanoa, että minusta on moneksi! Olen enemmän kuin valmis hyppäämään erilaisiin tapahtumaympäristöihin, sillä minun ajatukset lähtevät lähes heti raksuttamaan miten asiat voisi tehdä helpommin, lopputuloksesta tinkimättä. Paineen alla hymyni ei helposti hyydy, eikä ratkaisut ongelmatilanteissa jää tekemättä.

KÄYTÄNNÖSSÄ

Minä voin suunnitella, toteuttaa, koordinoida ja/tai kehittää tapahtumaasi eri osa-alueilla. Vahvuuteni on kokonaiskuvan hahmottamisessa, jonka jälkeen pääsen pureutumaan yksityiskohtiin. Esimerkiksi voin kehittää asiakkan palvelupolkua, koordinoida ja kehittää tapahtuman rakentamisen ja purkamisen tehokkuutta.

MITEN SINÄ HYÖDYT

Minua voi hyödyntää suorittavaan työhön jolloin voit varmistua, että tehtävät hoidetaan ammattitaidolla ja luotettavasti. Kehittävässä työssä pureudun asioihin useasta eri näkökulmasta, jolloin pienetkin asiat huomataan ja saadaan viilattua yhä paremmaksi ja paremmaksi.

MariKemppainen-21.jpg
Palvelut: About

Emännöinti

Jokaisessa tapahtumassa on useita tekijöitä tapahtumapaikasta ohjelmaan ja osallistujiin. Mikäli tapahtuman kulkuun liittyy etikettejä ja useita osallistujia, on tärkeää saattaa osallistujien tietoon ohjelman kulku. Eli osallistujat haluavat tietää milloin voi poistua pöydästä, mitä tapahtuu seruaavaksi, milloin virallinen ohjelma on tulossa päätökseen ja vapaampi osio alkaa. Aika nopeasti saadaan aikaiseksi epämieluisaa puheensorinaa kesken ohjelman, mikäli ohjelman kulku ei ole kaikkien tiedossa.

KÄYTÄNNÖSSÄ

Kerro tilaisuutesi aikataulu ja sisältö (tilaisuuden sijainti, ohjelma, ruokailu, virallinen- ja epävirallinen osuus). Minä pidän huolta aikataulusta, ohjelmasta ja varmistan, että jokainen on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Halutessanne voin toimia tilaisuuden juontajana. Tilaisuudet voivat olla mm. häät, syntymäpäivät, yritysvierailut tai jokin muu.

MITEN SINÄ HYÖDYT

Voit itse nauttia tilaisuudesta, huolehtimatta aikataulusta ja ohjelman onnistumisesta. Mikäli tilaisuuteen tulee muutoksia tilaisuuden aikana, voit kertoa ne minulle ja minä hoidan loput. Eli sit back and relax!

MariKemppainen-19.jpg
Palvelut: About
bottom of page